CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, May 23, 2010

Donuts or Ice-cream??

donuts or ice-cream??..dat is da question.....

aku ingt nk sewa kdai satu la kt DC uitm tu...n i was thinking donuts or ice cream....aiskrim mcm dh ada...tapi kot2 la kalau aku ltak lbh byk variety mcm banana split ke..ala2 mcflurry tu ke...kn??


pastu tetiba aku tepikir pasal donut...sekarang ni ramai gile yang minatkn donut mcm big apple, dunkin donut..dan mcm2 lagi la kan..kalau la aku leh dpt kn pembekal 'dough' donut tu...settle dah..topping die lh wat macam2...skrg ni..kalo anda semua sudi mengomen...mungkin aku lh decide yg mna orang lebih nak di DC uitm tu...



AISKRIM??


DONUTS???


WHICH DO U PREFER???

13 comments:

  1. either one la kak tan2...
    awang..tlg bg yg bernas sket...cet...

    ReplyDelete
  2. awang : aku nak tmbh ckit... makan asap lagi sedap...kekekeke.... wat kedai shisha ke..heheheh

    ReplyDelete
  3. syed ngeng!!!!...ko pi mkn asap srg2..x mo join!!

    ReplyDelete
  4. berniaga shisha leh jadi kaya la..

    ReplyDelete
  5. den u do it...lets c if u can get approved..

    ReplyDelete
  6. haha..taw pn...org suh komen tuk dc...p merepek tu np

    ReplyDelete